Antena Meniu Search
x

Video Cîțu, despre o posibilă moțiune de cenzură: Mai interesează pe cineva ce spune PSD

Premierul Florin Cîțu a comentat ironic anunțul PSD privind depunerea moţiunii de cenzură atunci când vor exista cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 17:45

Cîțu, despre o posibilă moțiune de cenzură: Mai interesează pe cineva ce spune PSD - Hepta/Mediafax/Eduard_Vinatoru

„De parcă mai interesează pe cineva ce spune PSD”, a fost reacția premierului Florin Cîțu când un jurnalist a încercat să îl întrebe, luni, ce părere are despre faptul că social-democrații au decis să depună moţiunea de cenzură când vor avea cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă.

Premierul a spus că nu există varianta ca unii parlamentari liberali să voteze moțiunea de cenzură.

„PNL este un partid care va ieși unit din aceste alegeri. Am început la drum cu un grup mic în spatele meu. Am spus că voi construi. Construiesc o echipă. După 25 septembrie veți vedea un PNL puternic, care se va lupta cu inamicul nostru numărul 1 - PSD”, completează Cîțu.

Moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

PSD a decis să depună moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu când va avea cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă, a anunţat preşedintele formațiunii, Marcel Ciolacu. El precizează că, în prezent, Opoziția dispune 204 voturi.

„Din punctul nostru de vedere s-a ajuns prea departe. Pe de o parte au înghețat toate veniturile românilor, salarii, pensii și alocații. Pe de altă parte, avem cea mai mare explozie de prețuri, total necotrolată și fără să vină cu nicio soluție guvernul. Am decis cu unanimitate de voturi în cadrul Consiliului Politic Național că vom depune moțiunea de cenzură în momentul în care vom avea cee 234 de voturi necesare să treacă această moțiune”, anunță Marcel Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cîțu, despre o posibilă moțiune de cenzură: Mai interesează pe cineva ce spune PSD