Antena Meniu Search
x

Jandameria Sălaj a stârnit reacţii neaşteptate cu filmuleţ dedicat Centenarului (Video)

Un clip dedicat Centenarului şi creat de Jandarmerie, a devenit viral în câteva ore. Filmuleţul de 35 de secunde porneşte de la o idee. colectivă a jandarmilor din Sălaj. Din câteva pietre pe asfalt care arată cifrele şase şi nouă, construcţia se transformă în numărul 100.

Vezi și

Un clip dedicat Centenarului şi creat de Jandarmerie, a devenit viral în câteva ore. Filmuleţul de 35 de secunde porneşte de la o idee colectivă a jandarmilor din Sălaj. Din câteva pietre pe asfalt care arată cifrele şase şi nouă, construcţia se transformă în numărul 100. Îndeamnă la pace şi toleranţă, susţine purtătorul de cuvânt al Instituţiei. Numai că felul în care a fost realizat clipul a stărnit controverse pe internet.

Mai multe pietre pe ciment care, din cifrele 6 şi 9, formează numărul 100. Un jandarm şi un civil se contrazic din... perspective diferite. Un copil îi lămureşte în câteva secunde.  

Filmuleţul a fost numit: Gândim Româneşte! Şi s-a viralizat imediat. La fel de repede au venit şi reacţiile internauţilor. 

Controversa ne-a făcut să ne întrebăm de la ce a pornit ideea şi... ce-a vrut să spună... autorul.

Ideea clipului a fost una colectivă, la nivelul Unităţii noastre şi a plecat de la acel joc de perspective, 6/9 folosit pentru a învăţa toleranţă şi respect. Scopul a fost ca în pragul Sărbătorii Centenarului să îndemnăm la pace şi înţelegere şi mai puţină dezbinare între români, a declarat LIVIU MARIUS MESAROŞ, purtător de cuvânt Jandarmeria Sălaj

Aşa că, până la urmă, e 100. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Jandameria Sălaj a stârnit reacţii neaşteptate cu filmuleţ dedicat Centenarului (Video)