Antena Meniu Search
x

Video Clipe de groază pentru locatarii unui bloc din Arad. O garsioneră a luat foc, zeci de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Clipe de coşmar, aseară, pentru zeci de familii care locuiesc într-un bloc din Arad. O garsonieră de la etajul doi a fost înghiţită de flăcări, iar întreaga scară a fost umplută cu fum. Cei mai mulţi dintre locatari au ieşit în faţa blocului, speriaţi. Pe ceilalţi i-au evacuat pompierii. Zece dintre ei s-au intoxicat cu fum, iar cinci au ajuns la spital.

de Daciana Cordoş

la 13.06.2022, 08:26

Vezi și

Duminică seara, puţin după ora 22. O bubuitură puternică îi sperie teribil pe locatarii unui bloc cu patru etaje. Oamenii ies pe casa scării să vadă ce se întâmplă şi observă că de la etajul doi iese un fum negru, gros, care inundă întreaga scară. "Am deschis uşa să cobor şi n-am putut, că a năvălit fumul în casă. Am pus prosopul la nas şi am coborât. Până au venit pompierii n-am avut ce să facem", a declarat un bărbat. Speriaţi de fumul gros ce a cuprins întreg palierul, zeci de locatari ies în faţa blocului doar cu ce au pe ei. Sosiţi la faţa locului, pompierii se asigură că nu rămâne nimeni în urmă şi evacuează alte 60 de persoane.

Zece locatari s-au intoxicat cu fum şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cinci dintre ei, în stare mai gravă, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad. Acolo a ajuns şi cetăţeanul italian, în garsoniera căruia a izbucnit focul. Pompierii au reuşit să salveze dintr-un apartament şi doi căţei lăsaţi în urmă, în fumul sufocant.

  • Reporter: Căţelul a fost salvat acum?
  • Poliţist: Da. L-am luat dintr-un apartament cu un coleg de la pompieri. Doi. Amândoi au fost în acelaşi apartament

După mai bine de două ore, pompierii i-au îndrumat pe oameni să se întoarcă în locuinţe. Casa scării şi apartamentele aflate în apropierea garsonierei arse au fost afectate de funingine şi de apă, iar pagubele materiale sunt însemnate. Până în prezent, nu se ştie de la ce ar fi pornit incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Clipe de groază pentru locatarii unui bloc din Arad. O garsioneră a luat foc, zeci de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale