Antena Meniu Search
x

Clipe de groază pentru o fetiţă de 12 ani din Reşiţa. Copila a fost mușcată de câine în timp ce mergea la școală

Incident groaznic pentru o fetiţă de 12 ani din Reşita. Copila a fost muşcată de un câine în timp ce mergea spre şcoală, anunţă poliţia.

de Redactia Observator

la 17.06.2023, 13:40

Fată de 12 ani, mușcată de un câine în timp ce mergea la școală - Shutterstock

O fată de 12 ani a fost mușcată vineri de un câine în timp ce mergea spre școală, în Reșița. Proprieratul câinelui a fost identificat de jandarmi, care au întocmit actele de sesizare în acest caz. Potrivit Jandarmeriei Caraș-Severin, incidentul a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 7.50, în cartierul Marginea din municipiul Reșița.

O patrulă de jandarmi a fost sesizată de un cadru didactic despre faptul că o fetiță în vârstă de 12 ani, a fost mușcată, pe timpul deplasării către școală.

Fetiţa a fost transportată la spital

La fața locului a fost solicitat și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de poliție. Fetița a fost transportată la Spitalul Județean Reșița petru investigații suplimentare și tratament adecvat.

Jandarmii au identificat proprietarul câinelui, care avea domiciliul pe o stradă din apropierea unității de învățământ. Din discuțiile cu proprietarul a reieșit faptul că animalul a ieșit din curtea imobilului fără știrea stăpânului, iar la vederea fetei s-a năpustit asupra ei, mușcând-o în zona șoldului, potrivit Mediafax.

„Jandarmii cărășeni au întocmit actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzută de OUG 55/2002, privind câinii periculoși”, a transmis Jandarmeria Caraș-Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Clipe de groază pentru o fetiţă de 12 ani din Reşiţa. Copila a fost mușcată de câine în timp ce mergea la școală