Antena Meniu Search
x

Clipe de groază pentru un şofer român, în Anglia. Atacat în timp ce lua masa în curtea casei, cu soţia şi fiul de 5 ani

Un şofer român din Anglia a trăit clipe de groază, după ce a fost atacat în timp ce lua masa în curtea casei, cu soţia şi fiul de 5 ani. Familia românânului a rămas înspăimântată în urma atacului.

Şofer român atacat în curte, în Anglia
Clipe de groază pentru un şofer român, în Anglia. Atacat în timp ce lua masa în curtea casei, cu soţia şi fiul de 5 ani - plymouthherald.co.uk

Un şofer român din Anglia a trăit clipe de groază, după ce a fost atacat în timp ce lua masa în curtea casei, cu soţia şi fiul de 5 ani. Familia românânului a rămas înspăimântată în urma atacului.

Simon Leahu, 40 de ani, şofer român de autobuz în Plymouth, lua masa vineri după-amiază în curtea casei alături de soţia lui, Claudia, şi de fiul de numai cinci ani şi jumătate, Anthony. Bărbatul a crezut că vântul puternic i-a stricat poarta abia reparată şi s-a ridicat de la masă să verifice. Atunci a avut şocul vieţii.

A găsit maşina parcată în faţa casei, tot în curte, făcută praf. Parbrizul era spart, zeci de urme de zgârieturi, toate cauciucurile tăiate, mizerie aruncată peste tot şi portierele vopsite. O imagine înspăimântătoare.

"Tocmai am revopsit maşina, e una foarte frumoasă. Vecinii mi-au spus că poate cineva invidios a vrut să îmi facă atâta rău.", a declarat românul, citat de plymouthherald.co.uk. "Oricine ar fi făcut asta, a avut mult curaj, a spart poarta, a intrat peste noi în curte.", a mai spus Simon.

Pe acelaşi subiect

El crede că e vorba despre un atac pus la cale minuţios: "Dacă era doar un act de vandalism, ar fi aruncat cu ceva peste gard, o piartră, sau mizerie, peste maşină. Dar cine a făcut asta a intrat în curte, a venit pregătit, cărămida care a spart parbrizul am găsit-o lângă casă."

Simon Leahu locuieşte în această casă de 5 ani şi spune că nu a avut niciodată probleme până vineri şi nici nu înţelege ce s-a întâmplat de fapt. "E un coşmar. Fiul meu nu înţelege ce se întâmplă, soţia mea la fel, e îngrozită. Mă tem pentru siguranţa familiei mele acum, cineva a intrat în curtea noastră, ne-a făcut praf maşina. Ce mai poate urma?"

Românul a chemat poliţia care investighează atacul şi a cerut populaţiei ajutor pentru a încerca să identifice făptaşii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Clipe de groază pentru un şofer român, în Anglia. Atacat în timp ce lua masa în curtea casei, cu soţia şi fiul de 5 ani