Antena Meniu Search
x

Clubul Silence din Mamaia a ars complet. Filmare cu drona, după dezastrul de pe plajă (video)

Clubul Silence din Mamaia a ars complet. Filmare cu drona, după dezastrul de pe plajă, se vede cum nu a mai rămas nimic din clădirea în care a funcţionat celebrul club Bamboo.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.08.2019, 08:50

Incendiu uriaş în Mamaia
Clubul Silence din Mamaia a ars complet. Filmare cu drona, după dezastrul de pe plajă - Captură video

Clubul Silence din Mamaia a ars complet. Filmare cu drona, după dezastrul de pe plajă, se vede cum nu a mai rămas nimic din clădirea în care a funcţionat celebrul club Bamboo.

Un incendiu violent a distrus în totalitate, în noaptea de luni spre marţi, clădirea fostului club Bamboo din Mamaia, fără a se înregistra victime omeneşti, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica.

Potrivit acesteia, alarma de incendiu a fost dată imediat după ora 1,00, prin numărul de urgenţă 112, de către un martor, iar la faţa locului au fost mobilizate iniţial şapte maşini de luptă cu apă şi spumă şi o autoscară, focul manifestându-se deosebit de violent.

'Au fost organizate imediat echipe de căutare, de către pompierii militari, şi s-a constatat că nu sunt victime, unitatea de alimentaţie publică fiind fără activitate comercială, în ultima perioadă', a precizat Anamaria Stoica.

Pe acelaşi subiect

Incendiul violent a fost lichidat în jurul orei 6,30, în sprijinul pompierilor militari venind şi două autospeciale de stingere private. La faţa locului au mai rămas de gardă patru maşini.

O anchetă a specialiştilor urmează să identifice cauzele care au generat incendiul.

Sursa video: Claboo Media

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Clubul Silence din Mamaia a ars complet. Filmare cu drona, după dezastrul de pe plajă (video)