Antena Meniu Search
x

Curs valutar

​CNAIR, avertisment pentru şoferii români: Cod roşu şi portocaliu pe drumurile din Bulgaria

Şoferii români care au drumuri spre şi prin Bulgaria trebuie să se informeze în prealabil de starea drumurilor, autorităţile emiţând cod roşu şi portocaliu.

de Redactia Observator

la 26.02.2018 , 10:34

Şoferii români care au drumuri spre şi prin Bulgaria trebuie să se informeze în prealabil de starea drumurilor din zonele tranzitate, autorităţile bulgare emiţând avertizările de cod roşu şi portocaliu în perioada 26-27 februarie, informează luni Compania Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

  Compania Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) precizează că instituirea codului roşu înseamnă închiderea circulaţiei în regiunile afectate pentru toate categoriile de autovehicule.

   Pentru mai multe informaţii cu privire la zonele din Bulgaria afectate de fenomene meteo extreme, accesaţi site-ul Ministerului Afacerilor Externe.

Articolul continuă după reclamă

În România, încă din această dimineaţă, 26 februarie, şi până joi, 1 martie, meteorologii au emis avertizare de ger extrem şi ninsori puternice. Potrivit ANM, Capitala şi 12 judeţe din zona de sud şi est a ţării se află sub alertă cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » ​CNAIR, avertisment pentru şoferii români: Cod roşu şi portocaliu pe drumurile din Bulgaria