Antena Meniu Search
x

Aglomeraţie la graniţă. Coadă de șapte kilometri la ieșirea din țară, la frontiera Giurgiu-Ruse

Aglomeraţie la punctul de trecere a frontierei (PTF) Giurgiu-Ruse, Bulgaria, acolo unde TIR-urile care așteaptă formalitățile pentru ieșirea din România formează o coadă de aproximativ șapte kilometri pe DN 5 Giurgiu-București până în dreptul localității Frătești.

Aglomeraţie la graniţă. Coadă de șapte kilometri la ieșirea din țară, la frontiera Giurgiu-Ruse

Mulţi români profită de minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie şi ies din ţară, motiv pentru care sute de maşini aşteaptă la cozi pentru a ieşi din ţară.

La punctul de trecere a frontierei (PTF) Giurgiu-Ruse, TIR-urile care așteaptă formalitățile pentru ieșirea din România formează o coadă de aproximativ șapte kilometri pe DN 5 Giurgiu-București până în dreptul localității Frătești.

Vedeţi AICI timpii de aşteptare

"În acest moment sunt în așteptare la PTF Giurgiu-Ruse pe sensul de ieșire din România un număr de 170 de tiruri, eu vin dinspre București și le-am numărat, timpul de așteptare în această situație fiind de 60 de minute. Până la orele 7.20 nu a fost trafic de tiruri, dar acum acestea au început să vină unele după altele pentru că este perioada când se închid contractele comerciale derulate pe timpul anului. Și la turisme situația este aceeași, până în seara zilei de marți au trecut frontiera spre Bulgaria 20 de turisme, iar de azi-noapte și până acum au tranzitat PTF Giurgiu-Ruse, pe ambele sensuri, 1.500 de autoturisme, timpul de așteptare la autoturisme fiind cuprins între 15 și 30 de minute. În această situație, pentru fluidizarea traficului, am a suplimentat personalul la frontieră, practic am dublat personalul, am chemat rezerva de acasă. Lucrăm pe patru benzi la autoturisme și pe două benzi la camioane', a declarat pentru Agerpres șeful ITPF Giurgiu, Radu Leorda.

Potrivit lui Leorda, pe sensul de intrare în România nu sunt cozi în vama Giurgiu-Ruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Aglomeraţie la graniţă. Coadă de șapte kilometri la ieșirea din țară, la frontiera Giurgiu-Ruse