Antena Meniu Search
x

Coincidenţă sinistră între Ion Rîmaru, cel mai cunoscut criminal în serie din România, şi ucigaşul fetelor dispărute, la Caracal

Coincidenţă sinistră între Ion Rîmaru, cel mai cunoscut criminal în serie din România, şi ucigaşul fetelor dispărute, la Caracal. Bărbatul reţinut vineri e suspectat că a făcut tot 4 victime, precum Rîmaru.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.07.2019, 15:41

Coincidenţă sinistră între Ion Rîmaru, cel mai cunoscut criminal în serie din România, şi ucigaşul fetelor dispărute, la Caracal. Bărbatul reţinut vineri e suspectat că a făcut tot 4 victime, precum Rîmaru.

Gheorghe Dincă se numeşte presupusul criminal care le-ar fi ucis pe cele două fete dispărute la Caracal. Bărbatul se află în costodia poliţiei, după ce în casa şi curtea lui au fost găsite zeci de oase care se presupune că sunt umane, haine ale tinerelor dispărute şi o bijuterie care ar fi aparţinut uneia dintre ele.

Mai mult, surse din anchetă spun că oasele ar proveni de la patru cadavre diferite. Este exact numărul victimelor lui Ion Rîmaru, cel mai cunoscut criminal în serie al României, care riscă însă să fie "detronat" din această poziţie de Gheorghe Dincă, 65 de ani.

Ion Rîmaru a terorizat România la finalul anului 1970 şi începutul lui 1971, ucigând 4 femei şi atacând şi violând alte 10. În total, Rîmaru a recunoscut 23 de fapte de criminalitate agravată, după prinderea sa. A fost condamnat la moarte şi executat prin împuşcare pe 23 octombrie 1971, la Jilava. Avea 25 de ani.

Pe acelaşi subiect

Ion Rîmaru era, ca şi presupusul ucigaş al fetelor dispărute, Gheorghe Dincă, din Caracal, iar la momentul comiterii crimelor era student la Bucureşti. O coincidenţă sinistră, dacă ţinem cont şi de faptul că tatăl lui Rîmaru, Florea, a fost şi el criminal în serie, descoperit însă după zeci de ani de la uciderea a patru femei, în Bucureşti, în 1944.

Ucigaşul fetelor dispărute, în Caracal, le-a luat la ocazie

Alexandra Măceşanu, o fată în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri. Elevă a unui liceu din Caracal, Alexandra a fost văzută ultima dată, în acea zi, de dimineaţă, după ce s-a urcat într-o maşină la ocazie.

Dispariţia ei a semănat izbitor cu o alta, petrecută cu trei luni înainte. Pe 14 aprilie, Mihaela Luiza Melencu, 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a descins poliţia vineri de dimineaţă.

Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata dispărută la Caracal, miercuri. Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul unui mecanic auto, cel în maşina căruia s-a urcat fata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Coincidenţă sinistră între Ion Rîmaru, cel mai cunoscut criminal în serie din România, şi ucigaşul fetelor dispărute, la Caracal