Antena Meniu Search
x

Video Colectarea gunoiului selectiv se face cu paşi mici, dar siguri. Mai bine de jumătate dintre români susţin că se gândesc la protejarea mediului

Românii sunt tot mai preocupaţi de starea mediului înconjurător. Potrivit unui studiu, mai bine de jumătate dintre români îşi colectează gunoiul menajer selectiv.

de Adrian Obreja

la 10.09.2021, 08:49

Vezi și

Este o veste bună că românii sunt din ce în ce mai preocupaţi de acest lucru. Dacă vorbim despre categorii de vârstă, conform studiului, persoanele peste 50 de ani colectează selectiv în proporţie de 60%. Mai conştiincioşi sunt tinerii, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 34 de ani - aici vorbim despre un procent de 76%. Femeile colectează selectiv în proporţie de 55%, în timp ce bărbaţii o fac în proporţie de 58%.

Sunt la mare căutare produsele bio. Şi nu doar cele alimentare, ci şi dacă vorbim despre construcţia de case spre exemplu. Dintre cei care au construit o casă în ultimii doi ani sau sunt în plin proces de a construi una, mulţi optează spre zidăria de BCA, spre produsele bio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Colectarea gunoiului selectiv se face cu paşi mici, dar siguri. Mai bine de jumătate dintre români susţin că se gândesc la protejarea mediului