Antena Meniu Search
x

Colindător înjunghiat în seara de Crăciun, la Racoviţa, după ce s-a certat cu prietenul de pahar. Partenera bărbatului i-a înfipt un cuțit în spate

Gest şocant petrecut seara trecută în comuna Racovița, în Brăila. Un colindător în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat în spate de gazdă, la scurt timp după ce fusese invitat în casă. Din primele informaţii, el se certase cu un prieten. La plecare, partenera tovarăşului de pahar a luat un cuţit şi i l-a înfipt în spate. 

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 16:32

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Aseară, în jurul orei 21:45, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca au fost sesizați prin apel la 112 de către un tânăr cu privire la faptul că a fost înjunghiat în spate cu un cuțit. Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta a mers la colindat la casa unui bărbat din localitate, omul invitându-l în casă pentru a bea un pahar împreună de Crăciun.

În urma unor discuții în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool, în momentul plecării, tânărul a fost lovit în spate cu un cuțit de partenera bărbatului, în vârstă de 45 de ani. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Colindător înjunghiat în seara de Crăciun, la Racoviţa, după ce s-a certat cu prietenul de pahar. Partenera bărbatului i-a înfipt un cuțit în spate