Antena Meniu Search
x

5 tineri din Sibiu reţinuţi, după ce aproape au ucis în bătaie un colindător rival, în noaptea de Revelion

Cinci bărbaţi, care au ieşit la colindat în noaptea de Revelion, au fost reţinuţi de poliţiştii din Sibiu. Ei aproape au ucis în bătaie un tânăr, ieşit şi el la colindat în noaptea dintre ani.

Cinci bărbaţi, care au ieşit la colindat în noaptea de Revelion, au fost reţinuţi de poliţiştii din Sibiu.

Ei aproape au ucis în bătaie un tânăr, ieşit şi el la colindat în noaptea dintre ani.

Potrivit poliţiştilor, cei cinci sunt bănuiți că, în seara zilei de 31 decembrie 2018, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe jos, pe raza localității Dobârca”, transmite IPJ Sibiu.

Cei cinci agresori nu aveau vreun conflict mai vechi cu victima şi se întorceau de la colindat. Din senin, au tăbărât pe el şi l-au bătut cu sălbăticie fără vreun motiv anume.

Toţi 5 au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » 5 tineri din Sibiu reţinuţi, după ce aproape au ucis în bătaie un colindător rival, în noaptea de Revelion