Antena Meniu Search
x

Colonia de lângă gropa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca, mistuită de flăcări. Barăcile oamenilor au fost făcute scrum

Un incendiu violent a mistuit colonia de lângă gropa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca. Oamenii au privit neputincioşi cum flăcările le înghit locuinţele.

Vezi și

Un incendiu violent a mistuit colonia de lângă gropa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca. Oamenii au privit neputincioşi cum flăcările le înghit locuinţele. Au ieşit în fugă din infern, cu copiii după ei, şi nimeni nu a fost rănit.

Era în jurul orei 20.00 când s-a dat alarma în colonia de romi din apropierea gropii de gunoi de la Pata Rât. Imaginile, desprinse parcă din iad, au declanşat isteria generală. 

Din cauza materialelor uşor inflamabile din care erau construite, în doar câteva minute focul s-a extins de la o baracă la alta. Apoi, ca într-un joc de domino, flăcările au pus la pământ locuinţele, una după alta. Ca să lase în urmă doar cenuşă.

Salvatorii au ajuns imediat la locul dezastrului şi au evacuat 8 familii. Oamenii au rămas acum sub cerul liber.

În timpul intervenţiei, pompierii au scos dintre flăcari mai multe butelii, care puteau exploda în orice moment.

Mai bine de trei ore le-a luat pompierilor să stingă vâlvătaia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Colonia de lângă gropa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca, mistuită de flăcări. Barăcile oamenilor au fost făcute scrum