Antena Meniu Search
x

Comercianţi de etnobotanice, care importau marfă din China şi Olanda, arestaţi preventiv

Magistraţii de la Tribunalul Constanţa au decis arestarea preventivă a cinci persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.01.2021, 11:56

Cinci suspecţi au fost ridicaţi în acest caz
Procurorii au ridicat bani şi etnobotanice, în urma percheziţiilor efectuate în acest caz - DIICOT - Poliţia Română
  • Suspecţii au acţionat în perioada august 2020 - ianuarie 2021.
  • Suspecţii au fost ridicaţi în urma a 14 percheziţii efectuate în Mureş şi în Constanţa.

Cei cinci suspecţi au fost ridicaţi la sfârşitul săptămânii trecute, în urma a 14 percheziţii efectuate în judeţele Mureş şi Constanţa.

Cei cinci suspecţi sunt bănuiţi că, în perioada august 2020 - ianuarie 2021, au importat etnobotanice din China şi Olanda şi le-au comercializat în România.

În urma percheziţiilor efectuate, procurorii au ridicat 184 de grame de substanțe noi cu efecte psihoactive, trei cântare electronice de precizie, un grinder, precum și suma de 4.400 de lei.

Suspecţii au fost puşi sub acuzare

Cei cinci suspecţi au ajuns după gratii, fiind puşi sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Pentru prinderea celor cinci suspecţi şi-au dat mâna procurori de la DIICOT Constanţa, ofiţeri de poliţie judiciară de la BCCO Constanţa, specialişti de la Direcţia Operaţiuni Speciale, ofiţeri de poliţie judiciară de la BCCO Târgu Mureş şi jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Comercianţi de etnobotanice, care importau marfă din China şi Olanda, arestaţi preventiv