Antena Meniu Search
x

Compozitorul Matei Bucur Mihăescu, în căutarea tinerilor talentaţi

De 6 ani, compozitorul Matei Bucur Mihăescu caută tineri talentaţi. A făcut-o şi anul acesta. Concursul care-i poartă numele, organizat cu sprijinul Fundaţiei Dan Voiculescu, a avut de această dată o singură secţiune, de muzică uşoară

Vezi și

De 6 ani, compozitorul Matei Bucur Mihăescu caută tineri talentaţi. A făcut-o şi anul acesta. Concursul care-i poartă numele, organizat cu sprijinul fundaţiei dan voiculescu, a avut de această dată o singură secţiune, de muzică uşoară

Concurenţii, de toate vârstele, au reuşit să-i impresioneze pe membrii juriului. Sute de tineri s-au înscris la concursul de interpretare Matei Bucur Mihăescu.

Preşedintele concursului a fost pianistul, compozitorul şi dirijorul Matei Bucur Mihăescu, supranumit „copilul - minune al muzicii clasice româneşti contemporane".

În urmă cu şase ani, la iniţiativa Colegiului Naţional de Muzică George Enerscu şi cu susţinerea Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a fost organizată prima ediţie a acestui concurs dedicat tuturor tinerilor talentaţi din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Compozitorul Matei Bucur Mihăescu, în căutarea tinerilor talentaţi