Antena Meniu Search
x

Video Concediu medical pentru delfinul Chan Chan. Analizele mamiferului au fost trimise la trei laboratoare din România şi Spania

După o vară plină, delfinul Chan Chan, îndrăgit de toţi vizitatorii de la Delfinariul din Constanţa, ia o pauză de la show-uri. Medicii au decis să-i facă mai multe analize, pentru că exista suspiciunea că s-ar fi putu îmbolnăvi.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.09.2021, 15:27

Vezi și

În prezent, Chan Chan se simte mai bine şi a început să mănânce, lucru îmbucurător pentru antrenorii de la Delfinariul din Constanţa, însă pentru următoarele 2 săptămâni spectacolele sunt suspendate. Ieri o echipă de medici de la Bucureşti a venit pentru o serie de analize amănunţite. Rezultatele vor fi gata în câteva zile, până atunci Chan Chan se odihneşte.

Sunt luate în calcul mai multe ipoteze, fie un sezon solicitant, fie o viroză. Nu mai luăm în calcul în momentul de faţă faptul că ar fi ingerat un corp străin pentru că analizele endoscopiei de ieri arată faptul că nu este vorba despre aşa ceva. Analizele au fost trimise la trei laboratoare în Constanţa pentru rapiditate, la Bucureşti pentru siguranţă sporită şi în Spania pentru o a treia decizie care ar putea să spună foarte clar ce se întâmplă cu Chan Chan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Concediu medical pentru delfinul Chan Chan. Analizele mamiferului au fost trimise la trei laboratoare din România şi Spania