Antena Meniu Search
x

Video Concert inedit la Oradea: Jose Carreras şi Laura Bretan, pe aceeaşi scenă. Orchestra Filarmonicii a fost dirijată de nepotul celebrului tenor

Tenorul Jose Carreras a făcut show, aseară, pe o scenă din Oradea. Alături de el a fost şi românca Laura Bretan, iar împreună au încântat miile de participanți la cel mai impresionant eveniment de acest gen organizat vreodată în orașul de peste Criş.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 09:01

Vezi și

Pentru eveniment, marele tenor spaniol a ales să colaboreze cu Filarmonica de Stat din Oradea. Nu are nici 20 de ani, dar este indiscutabil una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii. Și a cantat în premieră alaturi de celebrul tenor, la Oradea.

Jose Carreras și soprana Laura Bretan i-au încântat pe cei prezenţi cu melodii din perioada "Belle Époque" şi din celebre arii de operă, operetă şi musical. "E un eveniment de care ne bucurăm, e un eveniment care vine după o lungă perioadă de pandemie fără evenimente, şi un eveniment pe care publicul l-a aşteptat", a declarat Mihai Jurca, - city manager Oradea.

Orchestra Filarmonicii a fost dirjiată de însuşi nepotul celebrului tenor. David Gimenéz a moştenit de la unchiul său atât asemanarea fizică cât şi talentul. Carreras a mai cântat în România, la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, dar niciodată la Oradea. în perioada următoare,  va susţine concerte în Viena, Sevilla, Lisabona şi Glasgow.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Concert inedit la Oradea: Jose Carreras şi Laura Bretan, pe aceeaşi scenă. Orchestra Filarmonicii a fost dirijată de nepotul celebrului tenor