Antena Meniu Search
x

Concurs de angajare cu probă de alergare pentru un post de șef la Ambulanța Gorj. Reacția instituției

Concursul organizat pentru un post de conducere la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj prevede și o probă de rezistență fizică. Instituția precizează că a fost vorba de o eroare, care ulterior a fost remediată, scrie Gazeta de Sud.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 10:43

Candidații trebuie să fie licențiați în domeniul economic, juridic sau tehnic; să aibă vechime de 2 ani în specialitate și să fi obținut de două ori calificativul „Foarte bine!” în ultimii 3 ani. Totodată, pentru cei care depun dosrele pentru acest post este obligatoriu și un curs de achiziții publice. 

La concurs, însă, s-a cerut și susținerea unei probe de rezistență fizică a candidaților pentru postul de șef de serviciu la SAJ Gorj. 

Concurs de angajare cu probă de alergare pentru un post de șef la Ambulanța Gorj. Reacția instituției

Ulterior, instituția a explicat faptul că a fost vorba de o eroare și a menționat că proba de rezistență fizică a fost înlocuită cu o testare a abilităților și cunoștințelor candidaților, potrivit sursei citate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Concurs de angajare cu probă de alergare pentru un post de șef la Ambulanța Gorj. Reacția instituției