Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Concursul celor mai bune bucate din porc

14 echipe de măcelari pricepuţi din România şi Ungaria s-au întrecut în a găti cele mai bune preparate din porc, într-o localitate din judeţul Arad

de Redactia Observator

la 29.12.2014 , 08:29

14 echipe de măcelari pricepuţi din România şi Ungaria s-au întrecut în a găti cele mai bune preparate din porc, într-o localitate din judeţul Arad

Grăsunii au fost transformaţi, în numai câteva ore, în cârnaţi, lebăr, tobă sau caltaboş. Toate acestea au fost gătite tradiţional, cu mirodenii şi după reţete care să facă diferenţa între câştigători şi ceilalţi participanţi.

Au cântat lăutarii şi a curs ţuica în pahare, în timp ce concurenţii şi-au arătat talentul. În localitatea Pecica este al cincilea an în care se organizează concursul pentru prepararea bucatelor tradiţionale.

Vezi și

14 porci au fost sacrificaţi pentru concurs şi nimic nu s-a aruncat. Jumările au fost la mare căutare.

Niciun bucătar nu a dezvăluit secretele delicioaselor preparate. La finalul concursului, însă, oamenii au putut gusta în voie din toate mezelurile gătite de concurenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Evenimente » Concursul celor mai bune bucate din porc