Antena Meniu Search
x

Concursul de drifturi de la Stadionul Naţional. Cel mai tânăr pilot abia a împlinit 12 ani

Şapte ași ai driftului le-au arătat bucureştenilor strânși la Stadionul Național ce înseamnă precizia la volan, într-un show de derapaje cotrolate.

Vezi și

Şapte ași ai driftului le-au arătat bucureştenilor strânși la Stadionul Național ce înseamnă precizia la volan, într-un show de derapaje cotrolate. Ba mai mult, au demonstrat că șoferia se poate învăța cu mult înainte de a lua bacalaureatul. Cel mai tânăr pilot și-a serbat ziua de naștere pe pistă. Abia a împlinit 12 ani.

Gabi Imre abia a împlinit 12 ani, dar conduce ca un profesionist, iar maşina nu are niciun secret pentru el. Se vede asta din pasiunea cu care vorbeşte despre maşini şi curse. 

Iar dragostea pentru motoare turate şi miros de cauciuc ars a moştenit-o din familie. Tatăl sau e pilot profesionist de drifturi şi instructor. Şi el vorbeşte cu patimă despre maşini şi cursele de drifturi. 

Tot la 12 ani a urcat şi Claudiu Adam în prima maşină pregătită pentru drifturi şi a rămas cu pasiunea pentru cursele de derapaje. Acum, la 15 ani, a trecut deja la profesionşti. 

Şapte piloţi le-au demonstrat sutelor de privitori cum se ţine sub control o maşină.

Concursul de drifturi de la Stadionul Naţional este la a doua ediţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Concursul de drifturi de la Stadionul Naţional. Cel mai tânăr pilot abia a împlinit 12 ani