Antena Meniu Search
x

Concursul tinerelor talente

Peste 30 de adolescenti si copii talentati au pasit ieri pe scena concursului Allegria. Au cantat, au recitat poezii sau au dat viata unor personaje de teatru. La sfarsit cei mai buni au fost premiati, iar unul dintre ei si-a asigurat un loc in finala

Vezi și

Concursul Allegria le da sansa copiilor talentati sa paseasca in lumina reflectoarelor. “Sunt foarte bucuros ca se organizeaza astfel de evenimente, pentru ca, stiu eu, castigi, nu castigi, e important sa participi. E interesant sa vezi copii astia pe scena. Sper sa se continue cu aceste evenimente”, a declarat Tudorel Filimon, actor.

Concursul organizat de fundatia dan voiculescu se adreseaza copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre sapte si 18 ani. “O decizie foarte grea, pentru ca au fost foarte multi si mie mi se par foarte talentati. Cred ca e o etapa destul de grea astazi, pentru ca au fost multi si buni”, a povestit actrita Gabriela Ionita.

Etapa din acest weekend a fost castigata de un copil din Arad. “Am primit premiul I, la concursul de talente de astazi si mi-am castigat locul in finala”, a spus Alexandru Luca.

Finala va avea loc luna viitoare, pe 6 iulie.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Concursul tinerelor talente