Antena Meniu Search
x

Video Condamnat cu amânare, după ce a orbit parţial o tânără. Bărbatul a aruncat o petardă în femeia care venise să vadă focul de artificii din noaptea de Revelion

Un bărbat din Satu Mare scapă uşor după ce a orbit parţial o tânără cu o petardă. Judecătorii l-au găsit vinovat după ce, în noaptea de Revelion, bărbatul aproape a orbit-o pe femeia care urmărea focurile de artificii. Nu este - din păcate - primul caz în care folosirea nepotrivită a petardelor provoacă nenorociri. Din toamna anului trecut, legea s-a înăsprit însă, iar comercializarea petardelor este ilegală. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.11.2023, 21:46

Vezi și

10 luni de închisoare cu amânare şi 20 000 euro daune morale. Atât au stabilit judecătorii că trebuie să plătească bărbatul din Satu Mare care a folosit petardele în mod imprudent. Totul s-a întâmplat în seara de Revelion, când victima, o tânăra de 29 de ani, se afla împreună cu familia pe stradă pentru a urmări focurile de artificii.

Condamnat cu amânare, după ce a orbit parţial o tânără

Bărbatul a aruncat petarde printre oameni, deşi i s-a atras atenţia să nu mai facă acest lucru. Una dintre pocnitori a lovit-o pe femeie în ochi şi i-a provocat răni grave, care au necesitat 70 de zile de îngrijiri medicale.

Cel care a aruncat petarda şi-a cerut iniţial scuze şi a transmis că va suporta toate cheltuielile medicale, dar a rămas doar cu vorba, pentru că nu s-a mai interesat de starea ei de sănătate. Femeia a rămas cu sechele permanente la ochiul respectiv, astfel că totul s-a mutat în instanţă. Decizia poate fi atacată cu apel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Condamnat cu amânare, după ce a orbit parţial o tânără. Bărbatul a aruncat o petardă în femeia care venise să vadă focul de artificii din noaptea de Revelion