Antena Meniu Search
x

Condiţii grele pentru condamnaţii din fotbal: "Gândaci, mizerie şi duş de două ori pe săptămână!"

Prima noapte în penitenciar a fost groaznică pentru cei 8 oameni din fotbal, condamnaţi în Dosarul Transferurilor

Un deţinut, care a fost eliberat miercuri de la Penitenciarul Rahova, a discutat cu mass-media şi a povestit cum s-au comportat Mihai Stoica, Gică Popescu, George Copos şi Jean Pădureanu în prima noapte din închisoare. 

Condiţiile din penitenciar sunt oribile, a explicat bărbatul: "Aici sunt condiţii foarte grele. Sunt gândaci peste tot, e mizerie, nu există lenjerii de pat, iar duş poţi face de două ori pe săptămână!".

"Toţi au dormit în aceeaşi celulă în care au dormit şi Gigi Becali, şi Adrian Năstase. Erau cam supăraţi cu toţii, iar acel om mai bătrân, Jean Pădureanu, era în cârje şi se simţea rău. Au venit asistentele la el", a spus bărbatul, conform ziare.com. 

"Gică Popescu era terminat, de fapt rea cel mai terminat. La fel şi Mihai Stoica, era foarte supărat. Am încercat să vorbesc cu ei, dar nu m-au băgat în seamă. Mihai Stoica ţipa la Pădureanu să se calmeze, să se liniştească, iar Popescu a ţipat la noi să-i lăsăm în pace. Copos era foarte agitat", a continuat bărbatul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Condiţii grele pentru condamnaţii din fotbal: "Gândaci, mizerie şi duş de două ori pe săptămână!"