Antena Meniu Search
x

Condiţiile în care se ţine Olimpiada de la Soci sunt DEZASTRUOASE!

Olimpiada de Iarnă a început cu stângul, spun mulţi dintre oaspeţi. Chiar dacă este cea mai scumpă olimpiadă, cu un buget de 50 de miliarde de dolari, sportivii şi jurnaliştii abia cazaţi au găsit toalete duble, instalaţii fără becuri, clanţe care cad la cea mai mică atingere.

Ruşii se scuză însă, au avut bani, dar n-au avut timp. Înainte să ajungă pe Stadionul Fişt, unde va avea loc ceremonia de deschidere, flacăra olimpică a fost purtată pe străzile din Soci de mai multe personalităţi.

Preşedintele Comitetului internaţional Olimpic i-a predat-o secretarului-general al ONU. Rusia urmăreşte să îşi îndeplinească la maximum proiectul olimpic, face orice pentru ca Olimpiada din Soci să fie de neuitat, un eveniment strălucitor, şi suntem siguri că aşa va fi.

Ferestrele cad, galeriile şi perdelele, la fel. Clanţele rămân în mână de la prima atingere, apa de la robinet nu curge sau are o nuanţă neprietenoasă de maro.

Un jurnalist a povestit pe Twitter că recepţia hotelului unde e cazat nu are podea. În schimb, are o poză cu preşedintele Vladimir Putin! 

Cel puţin în privinţa măsurilor de securitate, organizatorii sunt mai bine pregătiţi. 

Pasagerii zborurilor între Rusia şi SUA nu au voie să aibă în bagaje niciun fel de lichid, nici geluri, nici parfumuri. Oficialii de la Washington i-au avertizat pe angajaţii aeroporturilor să verifice chiar şi tuburile de pastă de dinţi din genţile pasagerilor pentru a nu conţine ingrediente pentru fabricarea bombelor.

Există şi toalete duble!

Dar există şi WC-uri cu capacul pus invers 

Apa de la robinet nu poate fi folosită nici măcar la udatul florilor 

Camerele de hotel au internet, dar acesta poate PICA oricând!

sursa foto: thechive.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Condiţiile în care se ţine Olimpiada de la Soci sunt DEZASTRUOASE!