Antena Meniu Search
x

Video Consilier local, acuzat că a hărţuit şi ameninţat o femeie, după ce i-ar fi refuzat avansurile. Bărbatul spune că este o făcătură

Consilier local acuzat de hărţuire. Se întâmplă în judeţul Constanţa, iar alesul este acuzat că şi-ar fi ameninţat victima, angajată a unei agenţii de pariuri din localitate. Femeia a depus o plangere penală pe numele bărbatului şi a cerut chiar şi un ordin de restricţie. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.03.2023, 13:53

Vezi și

Femeia susţine că a fost agresată de consilierul local. De altfel, pe imaginile surprinse de camerele supraveghere plasate în incinta agenţiei de pariuri unde aceasta lucrează, se vede cum bărbatul intră şi începe să gesticuleze. 

Mai mult, femeia susţine că a fost jignită, înjurată, hărţuită şi că acum se teme pentru siguranţa ei. Totul s-ar fi întâmplat pentru că nu ar fi răspuns avansurilor venite din partea consilierului local. 

Totodată, un bărbat a declarat că vara trecută a fost bătut de acelaşi consilier local şi că există dovezi în acest sens. De cealaltă parte, omul cu funcţie politică susţine că nimic nu este adevărat, că este o înscenare şi că se doreşte denigrarea lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Consilier local, acuzat că a hărţuit şi ameninţat o femeie, după ce i-ar fi refuzat avansurile. Bărbatul spune că este o făcătură