Antena Meniu Search
x

Constănţean, arestat după ce a vrut să dea o spargere ca în filme într-o sală de jocuri de noroc. S-a ales doar cu un telefon şi 15 lei

Un bărbat a băgat spaima într-o sală de jocuri de noroc din localitatea Lumina, după ce, cu faţa acoperită şi înarmat cu un cuţit, a intrat în biroul casierei pus pe jefuit. A luat telefonul mobil al femeii şi, de pe un birou, un plic în care erau 15 lei, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Pentru fapta lui, hoţul a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată.

de Redactia Observator

la 08.12.2022, 16:34

Sală jocuri de noroc
Constănţean, arestat după ce a vrut să dea o spargere ca în filme într-o sală de jocuri de noroc - Shutterstock

În momentul atacului, în sala de jocuri de noroc nu era niciun client.

"La data de 06.11.2022, în jurul orei 03,10, o persoană ce avea faţa acoperită cu un obiect confecţionat din material textil şi capul acoperit de o glugă, ţinând în mână un cuţit, a pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, din satul Lumina, judeţul Constanţa. În interiorul sălii se afla, singură, persoana vătămată P.A.I., casieră, căreia autorul i-a cerut banii şi i-a luat din mână telefonul mobil. Apoi, de pe un birou, autorul a luat un plic în care se afla suma de 15 lei, ce aparţinea persoanei vătămate M. G. SRL, după care a părăsit localul", se arată într-un comunicat de presă transmis de procurori, potrivit Agerpres.

Hoţul, arestat pentru 30 de zile

Potrivit sursei menţionate, în urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul faptei, de la acesta fiind recuperat telefonul mobil sustras persoanei vătămate. Propunerea anchetatorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului a fost admisă de magistraţii Judecătoriei Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Constănţean, arestat după ce a vrut să dea o spargere ca în filme într-o sală de jocuri de noroc. S-a ales doar cu un telefon şi 15 lei