Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Container prăbuşit peste clientul unui supermarket din Craiova, după ce un angajat a manevrat greşit un motostivuitor. Bărbatul a murit la spital

Clientul unui supermarket din Craiova a murit, după ce angajatul magazinului ar fi manevrat greşit un motostivuitor, încărcătura prăbuşindu-se peste client.

de Redactia Observator

la 27.12.2017 , 19:30

Container prăbuşit peste clientul unui supermarket din Craiova, după ce un angajat a manevrat greşit un motostivuitor. Bărbatul a murit la spital

Clientul unui supermarket din Craiova a murit, după ce angajatul magazinului ar fi manevrat greşit un motostivuitor, încărcătura prăbuşindu-se şi strivindu-l pe bărbat.

Potrivit poliţiştilor, s-a efectuat un apel la 112, in jurul orei 11.30, în care se spunea că un motostivuitor a fost manevrat gresit într-un supermarket din Craiova, iar din primele cercetări, se pare că încărcătura a căzut peste un client, strivindu-l.

Persoana prinsă sub container nu a murit pe loc, fiind transportată la spitalul din Craiova cu politraumatisme, urmând a se interveni chirurgical pentru salvarea vieţii acesteia. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic, persoana decedând la spital.

Articolul continuă după reclamă

lnformaţia a fost confirmată şi de ISU Dolj, care a precizat că bărbatul este din Motru şi i s-a acordat primul ajutor.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru a determina cauzele care au dus la tragedie. Pe numele angajatului, în vârstă de 32 de ani din Craiova, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Container prăbuşit peste clientul unui supermarket din Craiova, după ce un angajat a manevrat greşit un motostivuitor. Bărbatul a murit la spital