Antena Meniu Search
x

Video Controale la locurile de joacă, în şcoli şi spitalele din Bucureşti. Prefectul Capitalei: "Să nu transformăm accidentele în obișnuință"

Locurile de joacă, şcolile şi spitalele din Bucureşti vor fi verificate pentru siguranţă, anunţă prefectul Capitalei. Rareş Hopincă a luat decizia după ce, în weekend, o fetiţă s-a electrocutat într-un loc de joacă din sectorul 6.

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 14:29

Vezi și

În spitale, se vor verifica în special instalaţiile electrice, pentru a fi evitate situaţii precum incendiul izbucnit în curtea Spitalului "Nicolae Robănescu". 

"Să nu transformăm accidentele în obișnuință"

Şcolile vor fi şi ele verificate pentru autorizații pentru securitate la incendiu şi pază, în condiţiile în care mai avem fix o lună până încep cursurile. Tot astăzi a fost luată decizia ca primarii de sector să poată să toaleteze copacii, fără aviz de la Primăria Capitalei.  Hotărârea vine după ce furtunile de luna trecută au produs mai multe pagube, din cauza copacilor doborâţi.

„Să nu transformăm accidentele în obișnuință: Adoptăm măsuri de prevenție în locurile de joacă, în școli și în spitale”, a transmis Rareș Hopincă, în postarea în care apare inspectând locurile de joacă din București. „Este o prioritate să dispunem controale și verificări la mai multe locuri de joacă din București, date fiind evenimentele nefericite produse în ultima perioadă. Am ieșit astăzi pe teren și am vizitat mai multe spații de recreere pentru cei mici de pe raza Capitalei și am observat o serie de nereguli“, a transmis prefectul Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Controale la locurile de joacă, în şcoli şi spitalele din Bucureşti. Prefectul Capitalei: "Să nu transformăm accidentele în obișnuință"