Antena Meniu Search
x

Trei băieţi pe aceeaşi bicicletă, spulberaţi în centrul oraşului Năsăud. Copiii mergeau haotic pe contrasens (Video)

Un accident teribil s-a produs aseară în centrul oraşului Năsăud. Trei băieţi cu vârste de 11, 13 şi 14 ani, care circulau pe aceeaşi bicicletă, au fost loviţi în plin de un camionetă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.10.2019, 07:20

Copii pe bicicletă, loviţi de o camionetă în Năsăud
Trei băieţi pe aceeaşi bicicletă, spulberaţi în centrul oraşului Năsăud. Copiii mergeau haotic pe contrasens - Facebook

Un accident teribil s-a produs aseară în centrul oraşului Năsăud. Trei băieţi cu vârste de 11, 13 şi 14 ani, care circulau pe aceeaşi bicicletă, au fost loviţi în plin de un camionetă.

Accidentul a avut loc în Piața Unirii din Năsăud, iar martorii spun că cei trei copii mergeau haotic cu bicicleta pe contrasens pe şoseaua din centrul oraşului, în momentul în care au fost loviţi de maşina care circula regulamentar. 

În urma impactului, doi dintre cei trei băieţi, de 11 şi 13 ani, s-au ales cu zgârieturi și leziuni ușoare, ei fiind transportați la Centrul de Primiri Urgențe de la Spitalul Orășenesc Năsăud. 

Cel de 14 ani a fost găsit de echipajele de prim ajutor cu un traumatism cranio-cerebral, medicii suspectând și un traumatism la coloană. El a fost transportat la UPU SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trei copii pe bicicletă, spulberaţi de o camionetă în Năsăud

Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

"În urma primelor verificări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că pe raza orașului Năsăud, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cepari, în timp ce conducea o camionetă, a surprins și accidentat trei copii, cu vârste cuprinse între 11-14 ani, din localitate, care se deplasau neregulamentar, pe contrasens, pe aceeași bicicletă", a declarat pentru gazetadebistrita.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Şoferul autoutilitarei, care este din localitatea Cepari, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest şi nu consumase băuturi alcoolice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trei băieţi pe aceeaşi bicicletă, spulberaţi în centrul oraşului Năsăud. Copiii mergeau haotic pe contrasens (Video)