Antena Meniu Search
x

Copii luați de valuri în Mamaia, căutări dramatice pe litoral

O operaţiune de salvare dramatică a avut loc pe litoral. Doi copii au fost luaţi de valuri în staţiunea Mamaia. Şi doar unul, un băiat de 14 ani, a fost scos din apă în ultimul moment.

de Redactia Observator

la 26.06.2020, 11:41

Vezi și
  • Doi au reușit să iasă singuri, unul a fost scos de salvamari.
  • Al patrulea copil este în continuare dispărut.

Celălat, de 12 ani, a fost căutat până până târziu, în seară, atât de salvamari, cât şi de turişti. Însă nu a fost găsit. Căutările vor continua în această dimineaţă.

Alerta s-a dat în jurul orei 16,00 când un apel la 112 a sesizat că pe plajă, în dreptul hotelului Flora, din Mamaia, două persoane sunt în pericol de înec.

Era vorba de doi minori care împreună cu alți doi copii s-ar fi avântat în valuri, deși marea este agitată. Doi au reușit să iasă singuri, unul a fost scos de salvamari, iar al patrulea este dispărut.

Copilul scos din apă a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța cu o ambulanță SMURD. Pentru căutarea celui de-al doilea băiat, de 12 ani, salvamarii s-au mobilizat cu mai multe skijeturi, iar un turist aflat pe plajă şi-a ridicat drona.

A fost mobilizată şi o ambarcaţiune a ISU Dobrogea. Marea a fost agitată și vântul a bătut cu putere, ceea ce a îngreunat intervenția salvatorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copii luați de valuri în Mamaia, căutări dramatice pe litoral