Antena Meniu Search
x

Copil de 3 ani şi bebeluş de 9 zile, morți în blocul din Timișoara. Locatarii au fost evacuaţi (Video)

Raed Arafat a anunţat evacuarea blocului de pe strada Mioriţa din Timişoara, după moartea a doi copii şi a mamei unuia dintre ei. Decesele au apărut după ce în bloc s-a făcut deratizare şi dezinsecţie, scrie presa locală.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.11.2019, 16:16

Copii morți după deratizare într-un bloc din Timișoara. Raed Arafat a anunţat evacuarea locatarilor - Observator.tv

Raed Arafat a anunţat evacuarea blocului de pe strada Mioriţa din Timişoara, după moartea a doi copii şi a mamei unuia dintre ei. Decesele au apărut după ce în bloc s-a făcut deratizare şi dezinsecţie, scrie presa locală.

Nu mai puţin de opt oameni, între care cinci copii, din acelasi bloc aflat in Complexul Studentesc, au ajuns in grija medicilor. Doi copii şi mama unuia dintre ei au murit.

Este vorba despre un copil de 3 ani, un bebeluş de numai 9 zile, şi mama acestuia din urma.

De asemenea, mai mulţi copii şi adulţi din acelaşi imobil au fost internaţi la spital. 

Recent, în bloc s-a făcut dezinsecţie și autoritățile bănuiesc că asta ar fi una dintre cauze.

Blocul din Timişoara a fost evacuat

Raed Arafat a declarat luni la Antena 3 că s-a activat Departamentul pentru Situații de Urgență și toți locatarii sunt transferați către UPU, cu două microbuze, pentru investigații de urgență.

"La ora 12:40, am fost informați de către UPU SMURD referitor la o situație apărută la o adresă din Timișoara, str. Miorița nr. 10. Într-o perioada scurtă, începând de vineri 15.11.2019 au avut loc 3 decese. 2 copii (9 zile, 3 ani) și un adult (29 ani). Și încă 2 copii internați la spitalul de copii Louis Țurcanu. Există suspiciune unei cauze toxice. 

De asemenea, 14 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a li se recolta analize medicale, ca și măsură preventivă", a anunţat ISU Timiş.

Medicii şi poliţiştii fac o anchetă şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Strada Mioriţei a fost complet blocată, fiind mobilizate forţe de intervenţie, inclusiv echipa CBRN. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copil de 3 ani şi bebeluş de 9 zile, morți în blocul din Timișoara. Locatarii au fost evacuaţi (Video)