Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băieţel de nici 2 anişori a murit în chinuri groaznice, după ce a căzut în oala cu ciorbă fierbinte. Familia este în stare de şoc: "N-am putut face nimic" (Video)

Tragedie fără margini într-o familie de etnie romă din localitatea Pătrăuțu, din Suceava. Un băieţel de nici 2 ani a murit, după ce a căzut în oala cu ciorbă.

de Redactia Observator

la 16.02.2018 , 12:36

Tragedie fără margini într-o familie de etnie romă din localitatea Pătrăuțu, din Suceava. Un băieţel de 1 an şi 11 luni a murit, după ce a căzut în oala cu ciorbă fierbinte.

Copilaşul a sfârşit în chinuri groaznice, cu arsuri pe mai bine de jumătate de corp, după ce a căzut în oala cu ciorbă clocotită pregătită de mama lui pentru întreaga familie.

Articolul continuă după reclamă

Nenorocirea a avut loc la Pătrăuțu, băieţelul fiind singurul copil al familiei Ton. Copilaşul se afla în casă, unde se juca împreună cu un verișor în vârstă de 3 ani. În casă erau și mama și bunica băiatului, însă totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. 

Ambii copii trăgeau de câte un capăt al unei cârpe, când micuțul s-a dezechilibrat.

Bunica micuţului a povestit cum s-a petrecut tragedia: 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia a sunat imediat la 112. Micuțul și mama sa au fost transportați la Urgențe, la Spitalul Județean Suceava, medicii de aici luând decizia ca micuțul să fie transferat, în aceeași noapte, la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.

Din păcate, băieţelul a murit în noaptea de miercuri spre joi, în ambulanța care îl transporta spre Capitală.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cadrul căruia se vor stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un băieţel de nici 2 anişori a murit în chinuri groaznice, după ce a căzut în oala cu ciorbă fierbinte. Familia este în stare de şoc: "N-am putut face nimic" (Video)