Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O casă a fost cuprinsă de flăcări în Eforie Nord! Un copil despre care se credea că era blocat în casă a fost găsit la un magazin (Foto)

Intervenție de urgență a pompierilor ISU Dobrogea după ce un apel la 112 a anunțat că o casă din Eforie Nord a fost cuprinsă de flăcări.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 18:02

O casă a fost cuprinsă de flăcări în Eforie Nord! Un copil despre care se credea că era blocat în casă a fost găsit la un magazin (Foto) - ISU Dobrogea

Intervenție de urgență a pompierilor ISU Dobrogea după ce un apel la 112 a anunțat că o casă din Eforie Nord a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrgea, o casă de pe strada Mărășești din Eforie Nord a fost cuprinsă de flăcări, iar un copil în vârstă de aproximativ 5 ani a rămas blocat în interior.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere, dar și echipaje SMURD.

Articolul continuă după reclamă

UPDATE. Potrivit ultimelor informații, copilul a fost găsit de vecini la un magazin aflat în apropierea casei. El este teafăr și a fost luat în grija oamenilor.

Între timp, la fața locului au ajuns două echipaje de pompieri care se luptă cu flăcările care au cuprins întreaga casă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O casă a fost cuprinsă de flăcări în Eforie Nord! Un copil despre care se credea că era blocat în casă a fost găsit la un magazin (Foto)