Antena Meniu Search
x

Copilul din Constanța, care a căzut de la etajul 4, era în timpul cursurilor online

Un copil de şase ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a prăbuşit în gol de la etajul patru al unui bloc din Constanţa. Băiatul era singur acasă, spun poliţiştii, deşi de obicei rămânea în grija unei bone. Iar vecinii povestesc că în momentul în care a alunecat, era cu telefonul în mână.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 01.10.2020, 22:01

Vezi și
  • Copilul era singur în casă când a căzut de la etaj.
  • Copilul a fost transportat în stare gravă la spital.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Scenele șocante s-au petrecut într-un cartier din Constanța. Deşi avea o bonă, astăzi, băiatul de şase ani rămăsese singur acasă, spun poliţiştii. În jurul orei 15 şi 30 de minute, copilul a alunecat de la etajul patru al blocului. 

Căzătura de la etajul patru a micuțului a fost atenuată de crengile acestui arbore care se află chiar în fața blocului.

Vecinii sunt șocați. Mama băiatului este farmacistă, iar tatăl lucrează în armată. Deşi aveau două fete, una la facultate și cealaltă la liceu, şi-au dorit foarte mult un băiat. Şi a venit ca o binecuvântare. Acum, copilul se zbate între viață și moarte. 

Vecin: Am auzit când a căzut jos, eram aici, şi a venit lumea şi imediat l-au salvat.

Băiatul este în clasa pregătitoare, iar vecinii povestesc că participa la cursurile online în momentul în care a căzut de la etaj. 

Vecină: Am înţeles că era o doamnă în staţie. A auzit căzând un obiect, ceva, nu şi-a dat seama imediat ce a fost, pe urmă s-a dus și a văzut că era un telefon şi după aia a auzit bufnitura, când a căzut copilul.

Martor: A căzut de la etajul 4, nu ştiu, cu telefonul, a căzut acolo jos. A venit Ambulanţa, SMURD-ul, l-a luat şi a plecat.

După minute bune în care medicii i-au acordat primul ajutor, băiatul a fost intubat şi a ajuns în stare gravă la spital. Medicii spun că are şanse să se recupereze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copilul din Constanța, care a căzut de la etajul 4, era în timpul cursurilor online