Antena Meniu Search
x

Copil de 11 ani, acroşat cu maşina de un şofer de 37 de ani, în Prahova. Minorul a fost transportat la spital

Un copil în vârstă de 11 ani a fost acroşat cu maşina de un bărbat de 37 de ani pe drumul judeţean 102L, în localitatea Stachiojd, transmite news.ro. Minorul a fost transport la spital pentru îngijiri medicale, iar şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ. 

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 17:44

Copil de 11 ani, acroşat cu maşina de un şofer de 37 de ani, în Prahova. Minorul a fost transportat la spital
Copil de 11 ani, acroşat cu maşina de un şofer de 37 de ani, în Prahova. Minorul a fost transportat la spital - Shutterstock

"La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 15.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte au fost sesizaţi despre faptul că pe Drumul Judeţean 102L, în localitatea Starchiojd s-a produs un accident rutier. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări reieşind faptul că un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroşat un minor de 11 ani", a transmis IPJ Prahova.

Şoferul au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală minorului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Sursa citată mai spune că şoferul au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copil de 11 ani, acroşat cu maşina de un şofer de 37 de ani, în Prahova. Minorul a fost transportat la spital