Antena Meniu Search
x

Un copil de 12 a fost atacat de doi câini maidanezi pe o stradă din Năvodari

Un copil de 12 ani a fost atacat de doi câini fără stăpân, pe o stradă din Năvodari. Incidentul a avut loc ziua în amiaza mare, iar norocul băiatului a fost că au intervenit locatarii din zonă. Ştiau că maidanezii sunt agresivi şi chiar au făcut reclamaţii în nenumărate rânduri, dar nimeni nu a făcut nimic.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 21.09.2020, 19:42

Vezi și
  • A fost nevoie de doar câteva secunde ca doi câini fără stăpân să doboare un copil şi să îl muşte.
  • Camerele de supraveghere l-au filmat pe băiatul de 12 ani chiar înainte să fie atacat.

Se plimba printre blocuri. A văzut câinii, dar pentru că erau liniştiţi, a trecut pe lângă ei. Dintr-o dată, maidanezii au început să latre şi s-au repezit la el. Ţipetele speriate ale băiatului i-au alertat pe vecini.

Martoră: A căzut copilul, s-a lovit la genunchi, şi l-au tras de pantalon, eu am strigat.

Adrian, martor: Eu când am ieşit la geam copilul era în genunchi şi ţipa, se ţinea de burtă, iniţial am crezut că l-au muşcat de burtă, dar a fost muşcat de fund.

Martorii l-au dus pe braţe acasă, la părinţi.

Martoră: Copilul a stat 15 minute jos, abia l-au ridicat, nu putea să se ridice, îl dureau genunchii, spatele

Oamenii au chemat în ajutor poliţia locală. Dar până a ajuns un echipaj, câinii dispăruseră. Aşa că agenţii au constatat incidentul şi au plecat. Problema însă rămâne: maidanezii s-au făcut stăpâni pe cartier şi sunt din ce în ce mai agresivi.

Martoră: Copilaşul o fi străin, pe noi că stăm în zonă ne cunosc şi nu se dau la noi

Martor: Sunt agresivi, dar nu la cei care stau, la străini.

Sperietura nu i-a ţinut mult. A doua zi de la incident, câinii fără stăpân erau, din nou, hrăniţi de oamenii din zonă. Asta deşi riscă amenzi între 500 şi 1500 de lei.

Adrian locuieşte chiar în blocul în faţa căruia a fost muşcat copilul. Are o fată, care de frica maidanezilor refuză să mai iasă din casă neînsoţită.

Adrian, martor: Eu am făcut plângere oficială la începutul lunii iulie, nu s-a rezolvat nimic. Mi-au spus că au mai depus şi alţi vecini plângere ,că au adus şi fotografii, dar că nu au medic veterinar.

Din acest motiv, mai bine de trei luni, serviciul de ecarisaj al Primăriei Năvodari a stat degeaba. Abia astăzi a fost semnat un nou contract cu un medic veterinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un copil de 12 a fost atacat de doi câini maidanezi pe o stradă din Năvodari