Antena Meniu Search
x

Foto Copil de 2 ani, găsit rătăcind pe Drumul Național 15 din Neamț. Tatăl micuțului a primit avertisment de la Poliție

Un copil de doar doi ani a fost găsit în timp ce umbla zăpăcit pe Drumul Național 15 din Neamț, după ce a ieșit din curte într-un moment de neatenție al părinților.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 18:47

copil găsit rătăcind pe un drum din Neamț
Copil de 2 ani, găsit rătăcind pe Drumul Național 15 din Neamț. Tatăl micuțului a primit avertisment de la Poliție - IPJ Neamț

"La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, se află pe Drumul Național 15, în localitatea Dumbrava Roșie. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, fiind identificat un copil de 2 ani. Au fost anunțați reprezentanții DGASPC, polițiștii demarând activități specifice, de identificare a familiei. La scurt timp, a fost găsit tatăl copilului, un tânăr de 22 de ani, din Dumbrava Roșie, care a povestit polițiștilor că datorită unui moment de neatenție, copilașul ar fi ieșit din curte", a transmis IPJ Neamț.

Tatăl copilului a fost sancționat cu avertisment

"Ne bucurăm că ne-am adus aportul la un final fericit, dar atragem atenția părinților că uneori, o clipă de neatenție poate genera o situație de risc pentru cei mici. Supravegheați în permanență jocul copiilor dumneavoastră! Asigurați ușa imobilului, astfel încât cei mici să nu profite de un moment de neatenție! Nu lăsați la îndemâna copiilor, obiecte sau substanțe periculoase!", au atras atenția reprezentanții Poliției.

Tatăl copilului a fost sancționat în baza Legii 61/1991 cu avertisment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil de 2 ani, găsit rătăcind pe Drumul Național 15 din Neamț. Tatăl micuțului a primit avertisment de la Poliție