Galerie foto

Copil de 4 ani, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15m, în Bacău

De Redactia Observator.
Publicat: 03.02.2021, 10:05.
Actualizat: 03.02.2021, 10:20

Incident cu final fericit la Bacău. Un copil de 4 ani, care a căzut într-o fântână, a fost salvat, în această dimineață, de pompieri. Minorul este transportat la UPU Bacău.

ISU Bacău

ISU Bacău

ISU Bacău

Pompierii din Bacău au intervenit miercuri dimineață în satul Valea Mare pentru salvarea unui copil de 4 ani, care a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri și un diametru de circa 60 centimetri.

Intervenția a durat aproximativ 30 de minute din momentul anunțării. Nu a fost necesară înlăturarea tuburilor de beton. Pentru extragerea minorului un salvator a intrat în puțul fântânii fiind asigurat cu corzi.

Pentru salvarea minorului au intervenit: o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj pentru descarcerare, o autospecială comandă şi primă intervenţie și un echipaj SMURD.

În cele din urmă, pompierii au reușit să salveze copilul, care a fost scos din fântână conștient. Acesta va fi transportat la UPU Bacău.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.