Antena Meniu Search
x

Copil de 5 ani mort în BMW-ul părinților, ieșit de pe șosea și intrat într-un stâlp și o casă, în Alba

Un copil de 5 ani a murit în BMW-ul părinților, ieșit de pe șosea și intrat într-un stâlp și o casă, în Alba. Mașina a acroșat alt autoturism în care mai erau doi adulți și un copil, dar a rănit și un bătrân de 84 de ani, care era în casa distrusă de impact.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.06.2020, 13:11

  • Alți trei adulți erau în BMW-ul intrat în casă.
  • Doi adulți și doi copii, într-o altă mașină lovită de BMW.

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 10.45, pe DN1 Aiud-Turda, la Decea. Un copil în vârstă de 5 ani a fost găsit în stop cardio-respirator la locul accidentului și în ciuda manevrelor îndelungate de resuscitare medicii au declarat decesul. Mașian în care era copilul, un BMW, a izbit violent un stâlp și o casă.

În această mașină se mai aflau trei adulți, iar doi dintre ei au refuzat transportul la spital, în vreme ce al treilea a fost transportat la UPU Alba de către un echipaj de Ambulanță.

BMW-ul a acroșat și alt autoturism, în care se aflau doi adulți și doi copii, potrivit ISU Alba. Aceștia au fost transportați la spitalul din Aiud pentru investigații medicale.

Proprietarul casei în care a intrat BMW-ul este o persoană de aproximativ 84 de ani. A fost transportată la spitalul din Aiud, pentru că a suferit un traumatism cranian și avea un puseu hipertensiv – atac de panică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil de 5 ani mort în BMW-ul părinților, ieșit de pe șosea și intrat într-un stâlp și o casă, în Alba