Antena Meniu Search
x

Copil de 6 ani ucis de câinele familiei, în Dâmbovița. Micuțul a fost sfâșiat de animal, în grădina casei

Tragedie în localitatea Conțești, județul Dâmbovița, în această dimineață, unde un copil de 6 ani a fost ucis de câinele familiei. Micuțul a fost mușcat în zona gâtului de animal și nu a mai putut fi salvat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.01.2022, 18:56

Copil de 6 ani ucis de câinele familiei, în Dâmbovița. Micuțul a fost sfâșiat de animal, în grădina casei - shutterstock.com / imagine ilustrativă

Din primele informații, apelul la 112 a fost dat în jurul orei 9.00.

Câinele l-a mușcat pe copil în grădina casei

Câinele se afla în grădina casei și nu era legat în momentul în care a sărit la copil și l-a mușcat. În urma leziunilor suferite, micuțul a murit.

"La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 09:00, Poliția Orașului Racari a fost sesizată pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un minor de 6 ani, din Conțești, a fost mușcat de un câine. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinței, ar fi fost mușcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat. În urma leziunilor, minorul a decedat", transmite IPJ Dâmboviţa.

Cadavrul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

Polițiștii dâmbovițeni au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Copil de 6 ani ucis de câinele familiei, în Dâmbovița. Micuțul a fost sfâșiat de animal, în grădina casei