Antena Meniu Search
x

Video Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Băiatul era însoțit tot de un minor când s-a prăbușit de la înălțime

Vacanţa de schi la Straja se putea sfârşi tragic pentru un copil de 8 ani. Băieţelul a căzut din telescaun, de la o înălţime de patru metri. În momentul incidentului, copilul era nesupravegheat şi alături de el era un alt minor. După incident, băiatul a fost dus de urgenţă la spital.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 26.02.2024, 17:18

Vezi și

Cei care l-au observat pe copil căzut sub bara de protecție au fost cei care se ocupă de instalație. Și pentru a reduce din distanța față de pământ, aceștia au schimbat mersul telescaunului.

Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja

Au și reușit acest lucru, deoarece în momentul în care l-au văzut pe copil, acesta se afla la o distanță de 7 metri, iar când a căzut, a căzut de la o distanță de 4 metri. Salvamontiștii spun că cel mai probabil accidentul a avut loc din cauză că micuțul nu a pus schiurile pe talpa de protecție a barei și astfel a alunecat sub ea.

Din fericire, copilul în vârstă de 8 ani nu este în stare gravă, a suferit câteva traumatisme și a fost transportat de urgență la spitalul din Lupeni, unde primește îngrijiri de specialitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Băiatul era însoțit tot de un minor când s-a prăbușit de la înălțime