Antena Meniu Search
x

Copil de doi ani salvat de pompierii din Focşani, după ce a rămas blocat în maşina familiei din neatenţia mamei

Un copil de doi ani a fost salvat de pompierii din Focşani, după ce a rămas blocat în maşina familiei din neatenţia mamei sale.

de Redactia Observator

la 21.09.2021, 17:36

Copilul a fost salvat, după ce pompierii au spart geamul maşinii
Copilul a fost salvat, după ce pompierii au spart geamul maşinii - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Pompierii au tras un semnal de alarmă, după intervenţia din Focşani.

Incidentul s-a petrecut pe Aleea 1 Iunie, conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, iar autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu mai mulţi pompieri militari.

Mama copilului a sunat de urgenţă la 112 şi a solicitat intervenţia autorităţilor locale, după ce şi-a dat seama că micuţul a rămas închis în maşină, iar cheile de la autoturism au fost lăsate, de asemenea, în interiorul maşinii.

Un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Focşani a intervenit, iar pompierii au spart geamul din dreptul şoferului şi au reuşit, astfel, să deblocheze uşile autoturismului.

Mesajul transmis de pompieri, după intervenţia din Focşani

Micuțul aflat pe scaunul special pentru copii, amplasat pe bancheta din spate, a fost eliberat și predat mamei.

Reprezentanţii ISU Vrancea au ţinut să transmită un mesaj special în legătură cu acest caz: "Dat fiind că o clipă neatenţie poate avea consecinţe grave asupra siguranţei copiilor, reamintim cât de importantă este supravegherea permanentă a acestora. Totodată, cei mici nu trebuie lăsaţi niciodată singuri în autoturisme pentru că, din curiozitate, pot apăsa pe butoane care să declanşeze punerea în funcţiune sau pot fi expuşi la pericole care nu pot fi înlăturate imediat". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copil de doi ani salvat de pompierii din Focşani, după ce a rămas blocat în maşina familiei din neatenţia mamei