Antena Meniu Search
x
LIVE

Copil de trei ani, mușcat de câinele vecinilor scăpat în stradă, în Galați

Un copil de trei ani a ajuns la spital, după ce a fost mușcat de mai multe ori de câinele vecinilor scăpat în stradă. Animalul ar fi fost lăsat nesupravegheat, moment în care a reușit să iasă din curte.

De Redactia Observator la 26.09.2022, 17:53
Copil de trei ani, mușcat de câinele vecinilor scăpat în stradă, în Galați - Shutterstock

Incidentul a avut loc, duminică, la orele prânzului, în comuna gălățeană Schela. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Ce spun oamenii legii

Ieri, 25 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii Postului de Poliție Schela au fost sesizați de o femeie, din localitate, despre faptul că, în după amiaza anterioară, fiul său minor, de 3 ani, a fost mușcat de mai multe ori de un câine.

În urma verificărilor, a rezultat că cele sesizate se confirmă și că minorul ar fi fost mușcat de un câine care, fiind lăsat nesupravegheat de proprietarul său, o femeie de 67 de ani, ar fi ieșit pe stradă și ar fi atacat copilul. Victima, căreia i-au fost provocate mai multe leziuni, a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Copil de trei ani, mușcat de câinele vecinilor scăpat în stradă, în Galați

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX