Antena Meniu Search
x

Video Copil lovit şi strangulat de asistenta medicală, pentru că nu îşi luase tratamentul înainte de masă. Anchetă la DGASPC Argeş

Anchetă la DGASPC Argeş, după ce s-a descoperit că o asistentă medicală ar fi strangulat un copil pentru că ar fi refuzat să-şi ia tratamentul înainte de micul dejun. Ministrul Familiei a trimis acolo reprezentanţi pentru verificări.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 05.03.2024, 18:04

Vezi și

"Poliţiştii din Argeş au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă pe numele asistentei, asta după ce ieri, atât copilul, cât şi tutorele acestuia de la centru au fost la Poliţie şi le-au povestit agenţilor atât în scris cât şi verbal scenele de groază prin care a trecut", transmite Cosmina Balint, reporter Observator.

Copil strangulat de asistenta DGASPC

"Din informaţiile pe care le avem, asistenta medicală l-ar fi lovit pe băiat pentru că acesta ar fi refuzat să-şi ia tratamentul înainte de micul dejun. Mai mult decât atât, aceasta s-ar fi urcat cu genunchii pe copil în timp ce acesta se afla în pat şi l-ar fi strâns de gât", adaugă Cosmina Balint, reporter Observator.

"Aşadar, ancheta este încă în curs de desfăşurare şi urmează să vedem ce vor stabili judecătorii", mai spune Cosmina Balint, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copil lovit şi strangulat de asistenta medicală, pentru că nu îşi luase tratamentul înainte de masă. Anchetă la DGASPC Argeş