Antena Meniu Search
x

Un copil a murit fulgerător după o operaţie într-un spital privat din Bucureşti

Tragedie pentru o familie din Dâmboviţa după ce un copil de numai un an şi zece luni a murit fulgerător după o operaţie de hernie inghinală la un spital privat din Bucureşti.

Tragedie pentru o familie din Dâmboviţa după ce un copil de numai un an şi zece luni a murit fulgerător după o operaţie de hernie inghinală la un spital privat din Bucureşti.

Ştefan, fiul unei familii din Dâmboviţa, s-a stins din viaţă după o operaţie la spitalul privat din Capitală pentru care părinţii au plătit peste 10.000 de lei.

Tragedia s-a întâmplat în weekend, atunci când copilul a fost operat.

Sâmbătă, în jurul prânzului, Ştefan a intrat în sala de operaţie a spitalului privat din Capitală, acolo unde medicii au intervenit pentru o hernie inghinală.

Pe acelaşi subiect

Părinţii copilului susţin că, la câteva zeci de minute după operaţie, copilul le-a fost dat în braţe şi trimişi către un salon, la patru etaje depărtare de secţia de Terapie Intensivă.

În următoarele ore, micuţul s-a simţit din ce în ce mai rău, iar mama a povestit că a cerut ajutorul medicilor, însă i s-a spus că totul este în regulă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din nefericire, copilul de un an şi zece luni nu a putut fi salvat. În jurul orei 00.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, medicii au declarat decesul micuţului.

Copil mort la un spital privat din Bucureşti, după o operaţie de hernie inghinală

Copil mort în condiţii suspecte, anchete în derulare

Deşi analizele lui Ştefan au fost foarte bune, iar medicii de la spitalul privat au anunţat că operaţia a decurs conform planului, copilul a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar după câteva ore a murit.

Timp de două zile, spun părinţii, nicio instituţie nu a anchetat moartea suspectă a copilului lor.

Astăzi, după ce cazul a apărut în presă, atât procurorii, cât şi Direcţia de Sănătate Publică au anunţat anchete în cazul copilului mort într-un spital privat.

Între timp, autorităţile aşteaptă raportul autopsiei care va fi efectuată de medicii IML.

Expertiza medico-legală va stabili cauza exactă a morţii lui Ştefan, urmând ca în funcţie de acest rezultat anchetele procurorilor şi a medicilor să continue.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un copil a murit fulgerător după o operaţie într-un spital privat din Bucureşti