Antena Meniu Search
x

Copil ROMÂN, considerat GENIUL PLANETEI!

La nici patru ani, Anthony Popa Urria, un băiețel pe jumătate roman, care locuiește în Canada, este asemuit cu Albert Einstein sau Stephen Hawking

La nici patru ani, Anthony Popa Urria, un băiețel pe jumătate roman, care locuiește în Canada, este asemuit cu Albert Einstein sau Stephen Hawking. 

România se mândrește, în fiecare an, cu performațele elevilor sau studeților omlimpici. Cu regularitate, copiii neamului reușesc să impresioneze întreaga lume, cunoștințele acestora fiind recunoscute de cele mai importante instituții de pe glob.

Unul dintre cei mai deștepți copii ai planetei trăiește în Canada și este pe jumătate roman. Numele lui este Anthony Popa Urria și nu a împlinit încă 4 ani. La vârsta de 6 luni, Anthony știa deja toate literele alfabetului. La trei ani, copilul-minune știa să numere până la 1000 și să vorbească trei limbi!

Mama sa, Laura Urria, a ținut să afle o părere specializată despre fiul său, iar atunci când a fost testat în cadrul organizaţiei MENSA I s-a confirmat bănuiala. Oamenii de la Mensa au rămas șocați de capacităţile copilului şi l-au încadrat în funtea topului celor mai inteligenţi copiii de pe mapamond, cu un coeficent aproape perfect de 154.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Copil ROMÂN, considerat GENIUL PLANETEI!