Antena Meniu Search
x

O copilă de 15 ani din Constanța a murit după ce tatăl ei a injectat-o cu erbicid

O fată în vârstă de 15 ani din Săcele, Constanța, a murit vineri după-amiază, după ce tatăl ei i-a injectat erbicid cu o seringă. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă.

Fată ucisă cu seringa în Săcele, Constanța
Fata a murit după ce tatăl său a injectat-o cu o substanță necunoscută - pixabay.com

O fată în vârstă de 15 ani din Săcele, Constanța, a murit vineri după-amiază, după ce tatăl ei i-a injectat erbicid cu o seringă. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă.

Din primele informații se pare că Bighiu Costel, un bărbat de 43 ani, și-a injectat propria copilă cu erbicid.

Sora ei mijlocie, de 11 ani, a fost cea care a descoperit oroarea atunci când s-a întors de la școală. După apelul la 112, din jurul orei 14:20, un elicopter SMURD și un echipaj al Ambulanței s-au deplasat imediat la fața locului și au descoperit o scenă de groază. Fata murise, iar tătal era în agonie. În tot acest timp, mama se afla la serviciu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul încercase să se sinucidă, tot prin injectare cu erbicid. El a fost transportat la spital, fiind internat la Terapie Intensivă. Fiica de 11 ani, cea care a sunat la Urgențe, a fost dusă la o rudă în stare de șoc.

Cercetările în acest dosar se realizeaza sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O copilă de 15 ani din Constanța a murit după ce tatăl ei a injectat-o cu erbicid