Antena Meniu Search
x

Video Copilă de 10 ani, atacată de câine pe o stradă din Neamţ. Fetiţa a ajuns la spital

O fetiţă în vârstă de 10 ani a fost atacată şi muşcată de un câine, în timp ce mergea pe o stradă din judeţul Neamţ. Stăpânul animalului se afla alături, pe o bancă. Copila a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 13:32

Vezi și

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a anunţat, miercuri, că poliţiştii din Roznov au fost sesizaţi marţi, de către o femeie de 31 de ani, cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost muşcată de un câine. 

Fetiţa, muşcată de câine de picior

"În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că, în timp ce o minoră de 10 ani se deplasa pe o stradă din Roznov ar fi fost atacată şi muşcată de un câine în zona gambei drepte, ulterior minora fiind transportată de părinţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", se arată în comunicatul Poliţiei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Cu o săptămână în urmă, o fetiță în vârstă de 5 ani din comuna Scoarța, județul Gorj, a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de câine pe ulița satului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Copilă de 10 ani, atacată de câine pe o stradă din Neamţ. Fetiţa a ajuns la spital