Antena Meniu Search
x

Copilă de 3 ani din Neamț, moartă după ce i-a dat foc unchiul ei, de 7 ani. Băiețelul încerca să aprindă focul în sobă cu benzină

O fetiță de numai 3 ani din județul Neamț a murit la câteva zile după ce unchiul ei, în vârstă de 7 ani, i-a dat foc din greșeală. Medicii au făcut tot posibilul să o salveze, însă trupul ei nu a supraviețuit rănilor.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 16:45

sobă cu lemne
Băiatul ar fi încercat să aprindă focul în sobă folosind benzină - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potrivit Știri-Neamț.ro, copila și părinții ei locuiau cu bunicii, în comuna Ștefan cel Mare, aflată la circa 10 kilometri de orașul Piatra Neamț. Pe fondul unor neînțelegeri între cei doi, femeia a părăsit domiciliul, fata rămânând în grija tatălui.

Băiețelul a luat benzină pentru a aprinde focul în sobă

Tragedia s-a produs pe data de 20 iunie, atunci când un băiat în vârstă de 7 ani (fratele tatălui fetiței) ar fi aprins focul în sobă cu benzină, moment în care s-au aprins și hainele copilei, aflată în apropiere, Bunicul fetiței a fost cel care a sunat la ambulanță, victima fiind transportată la un spital din Iași unde, pe 26 iunie, a decedat.

Inițial a fost întocmit un dosar penal pe vătămare corporală din culpă, iar ulterior s-a schimbat încadrarea juridică în ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Copilă de 3 ani din Neamț, moartă după ce i-a dat foc unchiul ei, de 7 ani. Băiețelul încerca să aprindă focul în sobă cu benzină