Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copilă de 8 ani, şantajată online cu fotografii intime de un bărbat de 39 de ani. Caz revoltător în Iaşi

Un bărbat de 39 de ani din Iaşi a ademenit pe Internet o fetiţă de numai 8 ani căreia i-a cerut fotografii şi videoclipuri în ipostaze indecente. După ce le-a obţinut a început să o şantajeze şi să o ameninţe că le va trimite părinţilor ei, dacă nu-i va trimite şi altele. Poliţia a intrat pe fir.

de Angela Bertea

la 27.08.2024 , 13:51

Bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore. Astăzi a ajuns în față instanței, iar judecătorii au dispus arestarea să pentru 30 de zile. El e suspectat pentru pornografie infantilă și șantaj. Ancheta a scos la iveală că în perioada iunie și iulie, anul acesta, bărbatul ar fi cerut copilei imagini indecente și ar fi șantajat-o. Acesta a amenințat-o pe fetiță că va arată imaginile părinților ei dacă nu-i va mai trimite și altele. Potrivit unor surse, se pare că familia s-a sesizat pentru că fetița ar fi vorbit cu o persoană care a ridicat suspiciuni membrilor familiei.

Vezi și
Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Copilă de 8 ani, şantajată online cu fotografii intime de un bărbat de 39 de ani. Caz revoltător în Iaşi